Sexiga underkläder och trosor

Sexiga underkläder kan vara väldigt mycket. Ett underplagg som mer än något annat symboliserar sexiga underkläder är utan tvivel trosan. Trosor finns i ett mycket stort antal olika modeller och utföranden. Det intressanta med trosor som sexiga underkläder är att det inte bara är ett plagg för kvinnor – även om många kanske tror det – utan även för män. När man talar om trosor för män så handlar det huvudsakligen om lågt skurna kalsonger utan gylf. Trosor för män brukar ibland kallas för tangatrosor. Det tillverkas numera sexiga underkläder för såväl män som kvinnor. Intressant är bara förnamnet.
Sexiga underkläder kan vara väldigt mycket. Ett underplagg som mer än något annat symboliserar sexiga underkläder är utan tvivel trosan. Trosor finns i ett mycket stort antal olika modeller och utföranden. Det intressanta med trosor som sexiga underkläder är att det inte bara är ett plagg för kvinnor – även om många kanske tror det – utan även för män. När man talar om trosor för män så handlar det huvudsakligen om lågt skurna kalsonger utan gylf. Trosor för män brukar ibland kallas för tangatrosor. Det tillverkas numera sexiga underkläder för såväl män som kvinnor. Intressant är bara förnamnet.

Sexiga underkläder

Har man bestämt sig för att köpa sexiga underkläder så kan man med fördel börja med att leta efter några trosor som uppfyller detta kriterium. Det finns som tidigare nämnts ett mycket stort antal olika modeller och utföranden av trosor. Man talar bland annat om stringtrosor, g-string, c-string, boxertrosor, hipsters, tangatrosor, mammatrosor, hotpants, taitrosor och en hel rad olika modeller till. Det allra vanligaste materialet som används när man tillverkar trosor är bomull, men på senare tid har alltfler fått upp ögonen för hur skönt och sexigt det är att använda trosor som är tillverkade i siden eller spets.

Sexiga trosor

Många förknippar uttrycket sexiga underkläder med trosor, speciellt minimala sådan. Det är egentligen inte särskilt underligt, speciellt med tanke på den enorma exponering som trosor har fått i olika mediasammanhang. I så kallade herrtidningar brukar trosor höra till den traditionella munderingen på de modeller som figurerar på tidningarnas foton. När man i film och på TV ska illustrera något som är sexigt så är det i nio fall av tio just trosor man fokuserar på. Inte undra på att många förknippar sexiga underkläder med trosor. Trosor hör utan tvivel till det här med sexiga underkläder. Dock bör man ha i åtanke att dessa plagg är så mycket mer än bara så.

Förhållandet mellan trosor och sexiga underkläder

När det gäller förhållandet mellan trosor och sexiga underkläder så måste man allra först ha klart för sig vilken sorts trosor som man menar tillhör kategorin sexiga underkläder. Är det stringtosor man menar när man talar om trosor som sexiga underkläder? Är det hotpants, hipsters eller någon av de andra modellerna man menar? Vad som ligger i begreppet sexiga underkläder kan som sagt vara väldigt individuellt.

Trosans historia är ganska lång och sträcker sig faktiskt ända tillbaka till medeltiden. Det var från början ett plagg som var speciellt designat för kvinnor från rikare familjer, framtaget för att dölja de skamliga blödningar som kvinnor i fertil ålder brukar ha varje månad. Mindre bemedlade kvinnor från fattigare förhållanden kunde med andra ord inte kosta på sig sådan lyx, då trosor var en lyxvara.

På 1800-talet blev mameluckerna synonyma med sexiga underkläder för kvinnor, mycket tack vare den succé som den för dåtidens moralister så skandalomsusade dansen cancan blev i Frankrikes varietésalonger. Hör du till alla dem som har sett filmen Moulin Rouge så har du också sett hur dansen cancan går till. De kvinnliga dansarna sparkar med benen högt upp i luften, kjolarna lyfts och trosorna – i det här fallet handlar det om mamelucker – exponeras mycket flitigt.

Har man bestämt sig för att köpa sexiga underkläder så kan man med fördel börja med att leta efter några trosor som uppfyller detta kriterium. Det finns som tidigare nämnts ett mycket stort antal olika modeller och utföranden av trosor. Man talar bland annat om stringtrosor, g-string, c-string, boxertrosor, hipsters, tangatrosor, mammatrosor, hotpants, taitrosor och en hel rad olika modeller till. Det allra vanligaste materialet som används när man tillverkar trosor är bomull, men på senare tid har alltfler fått upp ögonen för hur skönt och sexigt det är att använda trosor som är tillverkade i siden eller spets.

Sexiga trosor
Många förknippar uttrycket sexiga underkläder med trosor, speciellt minimala sådan. Det är egentligen inte särskilt underligt, speciellt med tanke på den enorma exponering som trosor har fått i olika mediasammanhang. I så kallade herrtidningar brukar trosor höra till den traditionella munderingen på de modeller som figurerar på tidningarnas foton. När man i film och på TV ska illustrera något som är sexigt så är det i nio fall av tio just trosor man fokuserar på. Inte undra på att många förknippar sexiga underkläder med trosor. Trosor hör utan tvivel till det här med sexiga underkläder. Dock bör man ha i åtanke att dessa plagg är så mycket mer än bara så.

Förhållandet mellan trosor och sexiga underkläder
När det gäller förhållandet mellan trosor och sexiga underkläder så måste man allra först ha klart för sig vilken sorts trosor som man menar tillhör kategorin sexiga underkläder. Är det stringtrosor man menar när man talar om trosor som sexiga underkläder? Är det hotpants, hipsters eller någon av de andra modellerna man menar? Vad som ligger i begreppet sexiga underkläder kan som sagt vara väldigt individuellt.

Trosans historia
Trosans historia är ganska lång och sträcker sig faktiskt ända tillbaka till medeltiden. Det var från början ett plagg som var speciellt designat för kvinnor från rikare familjer, framtaget för att dölja de skamliga blödningar som kvinnor i fertil ålder brukar ha varje månad. Mindre bemedlade kvinnor från fattigare förhållanden kunde med andra ord inte kosta på sig sådan lyx, då trosor var en lyxvara.

Mamelucker
På 1800-talet blev mameluckerna synonyma med sexiga underkläder för kvinnor, mycket tack vare den succé som den för dåtidens moralister så skandalomsusade dansen cancan blev i Frankrikes varietésalonger. Hör du till alla dem som har sett filmen Moulin Rouge så har du också sett hur dansen cancan går till. De kvinnliga dansarna sparkar med benen högt upp i luften, kjolarna lyfts och trosorna i det här fallet handlar det om mamelucker exponeras mycket flitigt.

Comments are closed.